| üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. | |
|
+4HaYaLet_qiSs DeRYa YK-güZeLi izmitLi_GuLsaHh 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
izmitLi_GuLsaHh
| |
| |
YK-güZeLi
Mesaj Sayısı : 91 Kayıt tarihi : 22/05/09 Yaş : 32 Nerden : ismail yk^^nn kalbinden :)):)
| Konu: SLmm C.tesi Mayıs 23, 2009 6:21 pm | |
| Bende burdayım...DELÜsüzz forum olaRMıı HEccc.. bende kısaca tanıtıyım kendimi...isim ceyda Şırnak/silopiliyim....yaş 18.okumuyorum neden derseniz sallayın HAA BİDE İSmail yk hastasıYIMMMMMMMMMM .....VE hayranımmmmmmmmm ...... neyse fazla konuşmim tanıyan vardır zatenn benii ....! haydinn herkesee Bol FOrumlar......ii eğlencelerr canLARIMMMMMM.... | |
|
| |
DeRYa Admin
Mesaj Sayısı : 67 Kayıt tarihi : 21/05/09 Yaş : 31 Nerden : AnKaRa
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. C.tesi Mayıs 23, 2009 6:34 pm | |
| biri gökhan aşığı,biri ismail hastasıı | |
|
| |
HaYaLet_qiSs
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 22/05/09 Yaş : 34 Nerden : aLmanya
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. C.tesi Mayıs 23, 2009 7:30 pm | |
| Merhaßáa Bnde Neşe 19 Yaşindayim aLmanyadan katiLioRum LiSe Sonu oKuom 13 Sinifi Malesef hC bi SanatCinin haYrani DeqiLim TaniStiqima M.o xD | |
|
| |
BedirhanYK
| |
| |
CANIMSIN
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 23/05/09 Yaş : 36 Nerden : ankara
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. C.tesi Mayıs 23, 2009 7:44 pm | |
| merhaba arkıdesler bende yenı geldım ıstersenız sızınle olurum yok ıstemıyorsanız tahtalı koye yururuz:D:D:d ceyda arkadasım davet ettı benı geleyım dedık gorelım anlasalım bu sıteyı buyutelım dedım bende konyadan katılıyorum 21 yasındayım tam bır ısmaıl yk hastasıyım ısmım halit en cok neyı severım mutlu olmayı bırde arkadas kurmayı sımdılık bukar baska zaman dahada ıyı tanısıp kaynasırız | |
|
| |
DeRYa Admin
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. C.tesi Mayıs 23, 2009 7:45 pm | |
| hepiniz hg niz çoq tşk ederim üye olduğunuzz içinn hepinizee | |
|
| |
YK-güZeLi
Mesaj Sayısı : 91 Kayıt tarihi : 22/05/09 Yaş : 32 Nerden : ismail yk^^nn kalbinden :)):)
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. C.tesi Mayıs 23, 2009 7:50 pm | |
| [/b]Hepiniz HoşGeldniz ArkideşLER ...Sizleri Aramızda Görmek Büyük Mutluluk.... Herkese tatLı forumlar...... | |
|
| |
CANIMSIN
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. C.tesi Mayıs 23, 2009 7:52 pm | |
| hosbulduk arkadas nıe chat yerı acmadınız ordan konussak olmazmıydı:?????? | |
|
| |
YK-güZeLi
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. C.tesi Mayıs 23, 2009 7:53 pm | |
| - CANIMSIN demiş ki:
merhaba arkıdesler bende yenı geldım ıstersenız sızınle olurum yok ıstemıyorsanız tahtalı koye yururuz:D:D:d ceyda arkadasım davet ettı benı geleyım dedık gorelım anlasalım bu sıteyı buyutelım dedım bende konyadan katılıyorum 21 yasındayım tam bır ısmaıl yk hastasıyım ısmım halit en cok neyı severım mutlu olmayı bırde arkadas kurmayı sımdılık bukar baska zaman dahada ıyı tanısıp kaynasırız olıurmu öle şey bee tabikide isterizz bizimler olmanıı gıcıkk:))h.g tekrar canım abiicmmmm:) | |
|
| |
DeRYa Admin
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. C.tesi Mayıs 23, 2009 7:55 pm | |
| inş yakında oda olcakk xD | |
|
| |
CANIMSIN
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. C.tesi Mayıs 23, 2009 7:56 pm | |
| ıns dahada yukseklere tasırız merak etmeyın ben cok uye getırrım sızee bana guvenınız sonsuz olsunn kardeslerım | |
|
| |
DeRYa Admin
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. C.tesi Mayıs 23, 2009 7:58 pm | |
| - CANIMSIN demiş ki:
- ıns dahada yukseklere tasırız merak etmeyın ben cok uye getırrım sızee bana guvenınız sonsuz olsunn kardeslerım
saoll x) | |
|
| |
miss zorlu
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. C.tesi Mayıs 23, 2009 8:18 pm | |
| selamlar ben muğladan rahime 23 yaşında anasınıfı öğretmeniyim.bende ismail yk ve gökhan özen fanıyım.siteye canımsın yani halit arkadaşımın isteği üzerine geldim umarım iyi vakit geçiririz | |
|
| |
CANIMSIN
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. C.tesi Mayıs 23, 2009 8:22 pm | |
| hos geldın cnm benımm bıtanesın sen ya | |
|
| |
miss zorlu
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. C.tesi Mayıs 23, 2009 8:23 pm | |
| hoşbuldum canım sende bitanesin | |
|
| |
zarıca
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. Paz Mayıs 24, 2009 6:54 am | |
| bende ömer faruk karabüktenim orası neresi die sormayın ben ismail yk nında gökhan özeninde hayranı deilim xD banane onlar bana hayran olsunlar | |
|
| |
YK-güZeLi
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. Paz Mayıs 24, 2009 7:12 am | |
| - miss zorlu demiş ki:
- selamlar ben muğladan rahime 23 yaşında anasınıfı öğretmeniyim.bende ismail yk ve gökhan özen fanıyım.siteye canımsın yani halit arkadaşımın isteği üzerine geldim umarım iyi vakit geçiririz
rahimeee kızzzzzz h.g sendee tanıdınmı benii makarnoşş :)bende ceyDA CANIMM ARAMIZA HOŞgeLdin...ii forumlarr...[b] | |
|
| |
BedirhanYK
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. Paz Mayıs 24, 2009 7:51 am | |
| - YK-güZeLi demiş ki:
- [/b]Hepiniz HoşGeldniz ArkideşLER ...Sizleri Aramızda Görmek Büyük Mutluluk....
Herkese tatLı forumlar...... Ceyda Yalan konuşma şimdi :D hiç mutluluk falan duymadınnn delüüüüüüü :D:D | |
|
| |
miss zorlu
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. Paz Mayıs 24, 2009 9:05 am | |
| rahimeee kızzzzzz h.g sendee tanıdınmı benii makarnoşş :)bende ceyDA CANIMM ARAMIZA HOŞgeLdin...ii forumlarr...[b][/quote] kızzzzzzz tanımam mı seni oy oy oy canım benim sendemi vardın kız | |
|
| |
YK-güZeLi
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. Paz Mayıs 24, 2009 10:02 am | |
| - miss zorlu demiş ki:
- rahimeee kızzzzzz h.g sendee tanıdınmı benii makarnoşş:)bende ceyDA CANIMM ARAMIZA HOŞgeLdin...ii forumlarr...[b]
kızzzzzzz tanımam mı seni oy oy oy canım benim sendemi vardın kız [/quote]hee kızz benhde varımm :D[b] | |
|
| |
YK-güZeLi
| Konu: Geri: üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. Paz Mayıs 24, 2009 10:04 am | |
| | |
|
| |
| üyeLeRin diğer üyeLere kendisiNi taNıtması :) Hadi bakalım kendimizi tanıştıraLım.. | |
|